Akt Abdykacji
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Akt Abdykacji
Korona życzy wesołych świąt ku czci Primusa Aprilusa!

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Akt Abdykacji
Wchodzę na Nowiny, nie spodziewając się żadnych żarcików, ale czytam "akt abdykacji" i wchodzę na ...forum Związku Winkulijskiego... A tam patrzę forum Voxlandu... Tak, to nie żart. W życiu nie przeszła by abdykacja JKM Joahima (chciałem nawet napisać Joachima, ale to byłby mało śmieszne :) ), ale już moja ślepota owszem. ;)Joahim von Ribertrop pisze: 01 kwie 2024, 16:24Korona życzy wesołych świąt ku czci Primusa Aprilusa!
Niech żyje nam Król Joahim i Primus Aprilus!

(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
OBERHAUPT EDELWEISS
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Kurde piękne graficzki ma OberhauptHeinz-Werner Grüner pisze: 01 kwie 2024, 19:35Wchodzę na Nowiny, nie spodziewając się żadnych żarcików, ale czytam "akt abdykacji" i wchodzę na ...forum Związku Winkulijskiego... A tam patrzę forum Voxlandu... Tak, to nie żart. W życiu nie przeszła by abdykacja JKM Joahima (chciałem nawet napisać Joachima, ale to byłby mało śmieszne :) ), ale już moja ślepota owszem. ;)Joahim von Ribertrop pisze: 01 kwie 2024, 16:24Korona życzy wesołych świąt ku czci Primusa Aprilusa!
Niech żyje nam Król Joahim i Primus Aprilus!
![]()
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Alfred Fabian • Stempel
-
ODZNACZENIA
Okej, co prawda nawet nie wiedziałem, kto króluje, ale przyznaję, dałem się nabrać
- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
MATKO JEDYNA, MATKO JEDYNA!
Tak się nie robi aż mi się krew zmroziła.
Tak się nie robi aż mi się krew zmroziła.
HM Kristof I, Konig af Voxland

Już (co najmniej) raz fejkowa abdykacja była, w archiwum ZW leży. Czekam na kolejny remake w którym fani będą mogli fizycznie przeczytać akt zamiast słuchać jak postacie z serialu o nim rozmawiają...
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, I Premier II Federacji Nordackiej
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Najpierw myślałem że coś farmazonicie, a potem sprawdziłem że rzeczywiście, w 2020 też już abdykacja leciała. No cóż, lata płyną a Voxlandczycy i Westlandczycy dalej mierzą się z takimi samymi problemami.Bolesław pisze: 02 kwie 2024, 01:13 Już (co najmniej) raz fejkowa abdykacja była, w archiwum ZW leży.
Jak ostatnim razem mogli przeczytać fizyczny akt skończyło się Aleksandrą I Wielką. Dałbym linka, ale właściciel pun.pl uznał, że z okazji świąt Primusa Aprilusa hostnig zrobi fikołka i od trzynastej nie chce wstać.Bolesław pisze: 02 kwie 2024, 01:13 Czekam na kolejny remake w którym fani będą mogli fizycznie przeczytać akt zamiast słuchać jak postacie z serialu o nim rozmawiają...

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying