Koniglich Herold - Biura

Siedziba Lorda lub Lady Królewskiego Miasta Vox, a także urzędowe serce miasta. Tutaj załatwisz wszelkie sprawy miejskie, ale także znajdziesz część z centralnych urzędów. Śluby i rozwody, rejestracja pojazdów, karta miejska, zakup lub wynajem nieruchomości, założenie firmy i wiele innych.

Moderator: Lord/Lady af di KCV

Awatar użytkownika
Piotr Romanow Stempel

ODZNACZENIA

Re: Koniglich Herold - Biura

Post autor: Piotr Romanow »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Anastasia Windsachen pisze: 10 kwie 2025, 19:27 W takim razie czekam na odpowiedź :pixel_heart:
Zdecydowaliśmy się na propozycję nr.2. Jeżeli chodzi o szable to w moich realiozowych urojeniach mam z nimi wiele wspólnego, także sama dobrze Szanowna wie, że nie ciężko mnie na to namówić.

Skoro jesteśmy już na dobrej drodze współpracy miałbym prośbę o zajęcie się pagonami dla Wielkiej Armii Cesarskiej. Chociaż tą nazwę chyba zmienimy niedługo, bo mi jakoś średnio odpowiada.

https://forum.nordata.org/topic/2370-st ... ment-23030

W tym poście znajdują się zarówno wyjściowe jak i polowe stopnie wojsk lądowych i sił powietrznych. Choć nie oszukujmy się wolałbym, żeby zarówno WL jak i SP posiadały własne kolory pagonów. Jeżeli to nie problem to prosiłbym Szanowną o zajęcie się tym. :)
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Piotr Romanow pisze: 11 kwie 2025, 22:40
Anastasia Windsachen pisze: 10 kwie 2025, 19:27 W takim razie czekam na odpowiedź :pixel_heart:
Zdecydowaliśmy się na propozycję nr.2. Jeżeli chodzi o szable to w moich realiozowych urojeniach mam z nimi wiele wspólnego, także sama dobrze Szanowna wie, że nie ciężko mnie na to namówić.

Skoro jesteśmy już na dobrej drodze współpracy miałbym prośbę o zajęcie się pagonami dla Wielkiej Armii Cesarskiej. Chociaż tą nazwę chyba zmienimy niedługo, bo mi jakoś średnio odpowiada.

https://forum.nordata.org/topic/2370-st ... ment-23030

W tym poście znajdują się zarówno wyjściowe jak i polowe stopnie wojsk lądowych i sił powietrznych. Choć nie oszukujmy się wolałbym, żeby zarówno WL jak i SP posiadały własne kolory pagonów. Jeżeli to nie problem to prosiłbym Szanowną o zajęcie się tym. :)
W takim razie w najbliższym czasie przekażę pakiet materiałów dotyczących herbu. Natomiast, co do pagonów - również w najbliższym czasie przystąpię do realizacji
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

@Wasza Imperatorska Mość!
Przekazuję ukończony herb Najjaśniejszego Cesarstwa Nan Di. Zawarte są w nim godła państw składowych - Nowej Ordy, Carstwa Brodryjskiego oraz Cesarstwa Nan Di.
Obrazek

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Piotr Romanow Stempel

ODZNACZENIA

Wasza Królewska Mość!
Dziękuję ślicznie za wykonanie nowego Herbu dla Imperium Nandyjskiego! Jest to dokładnie to czego potrzebujemy.
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Piotr Romanow pisze: 27 kwie 2025, 11:26 Wasza Królewska Mość!
Dziękuję ślicznie za wykonanie nowego Herbu dla Imperium Nandyjskiego! Jest to dokładnie to czego potrzebujemy.
Miło mi to słyszeć. Równocześnie przekazuję, że proces tworzenia stopni jest już na finiszu. Pozostała jedynie kwestia poprawek w Marynarce celem jej zróżnicowania od pozostałych RSZ.

Awatar użytkownika
Piotr Romanow Stempel

ODZNACZENIA

Bardzo się cieszę! Współpraca nandyjsko-voxlandzka to jedna z najważniejszych interakcji międzynarodowych jaki podjęliśmy w tym czasie. Dziękuję za Waszą pracę Wasza Królewska Mość. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ratusz Miejski”