Inicjatywy wewnątrz Przymierza

Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Inicjatywy wewnątrz Przymierza

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Heinz-Werner Grüner pisze: 18 gru 2024, 21:01 No to jeszcze kwestia dogadania czy poza samymi wystawcami będą jakieś panele dyskusyjne, oczywiście związane z tematyką.

Termin dla mnie ok. Przynajmniej na dziś dzień.
Ja jestem bardzo chętna na nie. Zarówno od strony narracyjnej i mikronacyjnej czyli jaki sprzęt ma faktyczny sens na wiirtualnym polu walki lub inne wątki, które są poruszane przy wojsku mikronacyjnym, ale też i takie bardziej ogólnowojskowe czyli taktyka, przewaga jednego rodzaju amunicji nad drugim itd.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 20 gru 2024, 02:45
Heinz-Werner Grüner pisze: 18 gru 2024, 21:01 No to jeszcze kwestia dogadania czy poza samymi wystawcami będą jakieś panele dyskusyjne, oczywiście związane z tematyką.

Termin dla mnie ok. Przynajmniej na dziś dzień.
Ja jestem bardzo chętna na nie. Zarówno od strony narracyjnej i mikronacyjnej czyli jaki sprzęt ma faktyczny sens na wiirtualnym polu walki lub inne wątki, które są poruszane przy wojsku mikronacyjnym, ale też i takie bardziej ogólnowojskowe czyli taktyka, przewaga jednego rodzaju amunicji nad drugim itd.
Na to liczę, ale postarajmy się do tego przygotować solidnie. Niech każda ze stron przygotuje jakiś panel, nawet nie związany tematycznie z mikronacjami, choć preferowałbym. No, ale podstawa to wystawienie sprzętu.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Jakie jest zdanie reszty @Delegatów?

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Artur Kardacz Stempel

Post autor: Artur Kardacz »

Termin wydaję się okej. Zorganizuję sobie czas, aby w miarę aktywnie uczestniczyć w targach. Natomiast nie czuję się na tyle znawcą w tematyce wojskowości ażeby przygotować ciekawy panel. Raczej ogranicze się do przedstawienia Winkulijskiego przemysłu zbrojeniowego.
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Artur Kardacz pisze: 28 gru 2024, 08:10 Termin wydaję się okej. Zorganizuję sobie czas, aby w miarę aktywnie uczestniczyć w targach. Natomiast nie czuję się na tyle znawcą w tematyce wojskowości ażeby przygotować ciekawy panel. Raczej ogranicze się do przedstawienia Winkulijskiego przemysłu zbrojeniowego.
Myślę, że panele powinniśmy może jako przymierze wystawić 2-3, a reszta jeśli by była, należałaby do osób spoza niego, prywatnych. Na pewno ja jakiś przygotuję.

Artur Kardacz Stempel

Post autor: Artur Kardacz »

Szanowni Delegaci!

Jak już wspomniałem w swoim planie na obecną kadencję, chciałbym zorganizować Szczyt Państw Przymierza Narodów. Szczyt nie będzie miał aż tak formalnego charakteru jak posiedzenia naszego sojuszu. Ma być to luźniejsze spotkanie wszystkich przedstawicieli państw członkowskich. Celem tego spotkania ma być omówienie obecnej kondycji sojuszu i okazją do przedstawienia swoich spostrzeżeń oraz pomysłów. Oprócz tego zaplanowałem kilka bloków dyskusyjnych. Będą one dotyczyć między innymi zaangażowania sojuszu w program "Brama Nordaty", rozwój militarny i gospodarczy członków, współpraca z innymi podmiotami i organizacjami międzynarodowymi, promocja Przymierza Narodów.

Pragnę zatem zaprosić wszystkich przedstawicieli do siedziby sojuszu w Kanugardzie. Nie określam dokładnej daty szczytu. Obrady rozpoczniemy gdy wszyscy stawią się na miejscu.

Na koniec kilka słów wyjaśnienia, zważywszy że w niedawnym czasie pojawiło się kilka zawirowań z moim udziałem. Po rozmowie z JKM Mikołajem III mój status przedstawiciela Winkulii został podtrzymany. Skutkuje to tym, że w dalszym ciągu pełnię funkcję Przewodniczącego Rady Przymierza Narodów. Nie zrzekłem się albowiem tego urzędu. Kontynuuje zatem swoją misję i liczę na pełne zaangażowanie oraz wsparcie.
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Ze strony Królestwa Voxlandu deklaruję gotowość do stawiennictwa na szczycie. Postaram się w najbliższym możliwym terminie przylecieć do Kanugardu.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum Przymierza Narodów”