Ostatni post z poprzedniej strony:
Słowo klucz brzmi sześć. Sześć chętnych osób to jest absolutne minimum, żeby w ogóle myśleć o rozpoczęciu tematu bardziej. Ja jestem nawet chętny jeśli o to chodzi.8-8-8...
Ostatni post z poprzedniej strony:
Słowo klucz brzmi sześć. Sześć chętnych osób to jest absolutne minimum, żeby w ogóle myśleć o rozpoczęciu tematu bardziej. Ja jestem nawet chętny jeśli o to chodzi.8-8-8...

No to mamy 4 osoby z Vox potencjalne..., dziękuję za matematykęJoahim von Ribertrop pisze: 21 gru 2023, 01:12 Słowo klucz brzmi sześć. Sześć chętnych osób to jest absolutne minimum, żeby w ogóle myśleć o rozpoczęciu tematu bardziej. Ja jestem nawet chętny jeśli o to chodzi.
8-8-8...

Co o tym sądzicie? Pozwolę sobie oznaczyć kilka osób związanych z piłką w mikro, które są spoza Nordaty Heinz-Werner Grüner Fatima Chojnacka Pavel van der Gibson, a które mogłyby też ponieść temat do siebieChyba, że... wyjść z tym pomysłem poza samą Nordatę i zapraszać z innych kontynentów? Mamy MUP, który jest starciem państw na murawie, a możemy mieć coś, co będzie starciem osób z tych państw przy okazji reprezentując swoje kraje

W sensie takie reprezentacje, ale nie reprezentacje? Czy kluby związane z nazwiskiem trenera albo nawiązujące do kraju pochodzenia?Anastasia Windsachen pisze: 22 gru 2023, 19:35 Przy okazji odpowiadania na winkulijskim forum objawiła mi się taka myśl:
Co o tym sądzicie? Pozwolę sobie oznaczyć kilka osób związanych z piłką w mikro, które są spoza Nordaty @Heinz-Werner Grüner @Fatima Chojnacka @Pavel van der Gibson, a które mogłyby też ponieść temat do siebieChyba, że... wyjść z tym pomysłem poza samą Nordatę i zapraszać z innych kontynentów? Mamy MUP, który jest starciem państw na murawie, a możemy mieć coś, co będzie starciem osób z tych państw przy okazji reprezentując swoje kraje
No coś jak nie wiem... Liga Europy? Że np. zespół z Sarmacji np. KS Czarnolas vs FK Werdenhoffspieleres z Voxlandu. Bo obecnie mamy trochę lig krajowych, nooo... trochę to dużo powiedziane - Edelweiß, Sarmacja, Leocja, Lumeria, ale gdyby z tych państw podołączało kilka osób + osoby chętne z Nordaty to myślę, że MOŻE dałoby się już 2-3 szczeble ogarnąć i mieć jeszcze większe emocje + sądzę większe zaangażowanie niż przy MUP bo to mało ludzi relacjonujePavel van der Gibson pisze: 22 gru 2023, 20:05W sensie takie reprezentacje, ale nie reprezentacje? Czy kluby związane z nazwiskiem trenera albo nawiązujące do kraju pochodzenia?Anastasia Windsachen pisze: 22 gru 2023, 19:35 Przy okazji odpowiadania na winkulijskim forum objawiła mi się taka myśl:
Co o tym sądzicie? Pozwolę sobie oznaczyć kilka osób związanych z piłką w mikro, które są spoza Nordaty @Heinz-Werner Grüner @Fatima Chojnacka @Pavel van der Gibson, a które mogłyby też ponieść temat do siebieChyba, że... wyjść z tym pomysłem poza samą Nordatę i zapraszać z innych kontynentów? Mamy MUP, który jest starciem państw na murawie, a możemy mieć coś, co będzie starciem osób z tych państw przy okazji reprezentując swoje kraje