Test
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Test
Test.

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Re: Test
Większy test.
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
buu
Konigreich Offiz
Koniglich Palast ins Vox
Queen Natasha Alee 21
32-137 Koniglich Citad af Vox
Philatelistische Weltunion
Anwendungsabteilung ausstellen
Alter Markt 92
27-749 Neues Brigg
Anwendungsabteilung ausstellen
Alter Markt 92
27-749 Neues Brigg
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

Urząd Marynarki Handlowej
w Nowym Brzegu
Stare Miasto 142
27-749 Nowy Brzeg
Nowy Brzeg, 19 września 2023 roku
Dobry Pan Prezes
DarkKot h Gryf
DarkKot h Gryf
D E C Y Z J A
Urzędu Marynarki Handlowej w Nowym Brzegu
Urząd Marynarki Handlowej w Nowym Brzegu, po rozpoznaniu wniosku armatora Dark Kota h. Gryf z dnia 19 września 2023 roku w sprawie zmiany nazw należących do niego statków: „Czarnego diamentu” o numerze ewidencyjnym NB-001 z „Czarny diament” na „AOP Czarny Diament” oraz „AOP Złoty Gram” o numerze ewidencyjnym NB-002 z „AOP Złoty Gram” na „AOP Złoty Grom”, postanawia dokonać wnioskowanej zmiany oraz nadać decyzji rygor natychmiastowej wykonalności.
Wobec uwzględnienia wniosku strony w całości, odstąpiono od uzasadnienia decyzji. Od decyzji przysługuje odwołanie do Rady Portu w terminie siedmiu dni od dnia jej doręczenia.
Wobec uwzględnienia wniosku strony w całości, odstąpiono od uzasadnienia decyzji. Od decyzji przysługuje odwołanie do Rady Portu w terminie siedmiu dni od dnia jej doręczenia.
Otrzymują:
1. Adresat
2. Rada Portu
3. a/a
elo
elo
Helwetyk pisze: 22 wrz 2023, 18:58
Urząd Marynarki Handlowej
w Nowym Brzegu
Stare Miasto 142
27-749 Nowy Brzeg
Nowy Brzeg, 19 września 2023 rokuDobry Pan Prezes
DarkKot h Gryf
D E C Y Z J A
Urząd Marynarki Handlowej w Nowym Brzegu, po rozpoznaniu wniosku armatora Dark Kota h. Gryf z dnia 19 września 2023 roku w sprawie zmiany nazw należących do niego statków: „Czarnego diamentu” o numerze ewidencyjnym NB-001 z „Czarny diament” na „AOP Czarny Diament” oraz „AOP Złoty Gram” o numerze ewidencyjnym NB-002 z „AOP Złoty Gram” na „AOP Złoty Grom”, postanawia dokonać wnioskowanej zmiany oraz nadać decyzji rygor natychmiastowej wykonalności.
![]()
Otrzymują:
1. Adresat
2. Rada Portu
3. a/a
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?

Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 19:36 Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?

-
Przynależności
ODZNACZENIA
Dotknąłeś i się zepsuło. A wniosek o debatę leży i czeka...Benjamin pisze: 22 wrz 2023, 19:41Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 19:36 Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?

No ja właśnie do tego chciałem te szpalty...Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 19:59Dotknąłeś i się zepsuło. A wniosek o debatę leży i czeka...Benjamin pisze: 22 wrz 2023, 19:41Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 19:36 Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?