Narodowy sport w Voxlandzie?

Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
Awatar użytkownika
piwski Stempel

ODZNACZENIA

Re: Narodowy sport w Voxlandzie?

Post autor: piwski »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Anastasia Windsachen pisze: 13 lis 2022, 18:48 W sumie Minecraft daje nawet pole by robić gonitwy konne, a te by mogły być bardzo dobrym sportem dla Edelweiss... No i drugie "w sumie" - nastawić serwer na bycie międzynarodowym. Taki Pollin w MC. Survival moim zdaniem jakoś bardziej stwarza tą rozgrywkę ciekawszą, daje pole również do narracji - np. robimy coś w MC, następnie na forum opis narracyjny i jakieś realowe fotki by nie łamać decorum. Międzynarodowe ukierunkowanie daje nadzieję, że serwer będzie trwać, no i odzywa się również dzisiejsza już rzeczywistość - inicjatywy międzynarodowe dłużej trwają, cieszą się większym zainteresowaniem i pozytywnie wpływają na promocję państwa/produktu.
My z Osieckiego pewnie nie będziemy się krępować wrzucać screenów, wiadomo: klocki, ale wszystko jest na tyle sensownie ładnie pobudowane, że wygląda to nawet realistycznie, biorąc poprawkę na kanciastość
Piwski Sroczyński

Prezes Instytutu Kultury Osieckiej
Awatar użytkownika
August dlS Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

Anastasia Windsachen pisze: 13 lis 2022, 18:48 następnie na forum opis narracyjny i jakieś realowe fotki by nie łamać decorum.
Właśnie, trzebaby oficjalnie ustalić jakieś insulijskie zasady decorum. Taka ogólna dygresja.
August van Hagsen de la Sparasan
Dawniej Sagan Amatorii i prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

August dlS pisze: 13 lis 2022, 19:25
Anastasia Windsachen pisze: 13 lis 2022, 18:48 następnie na forum opis narracyjny i jakieś realowe fotki by nie łamać decorum.
Właśnie, trzebaby oficjalnie ustalić jakieś insulijskie zasady decorum. Taka ogólna dygresja.
W sensie kurwa jest słuszna zawsze chyba że do Cesarza? Czy jakieś inne?
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Joahim von Ribertrop pisze: 13 lis 2022, 21:03
August dlS pisze: 13 lis 2022, 19:25
W sensie kurwa jest słuszna zawsze chyba że do Cesarza? Czy jakieś inne?
(chyba jeszcze jakieś inne)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
August dlS Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: August dlS »

Eee, mi bardziej mi chodziło o decorum narracyjne.
August van Hagsen de la Sparasan
Dawniej Sagan Amatorii i prezydent ZPViW, piastujący obecnie bądź w przeszłości liczne inne stanowiska
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

No dobra, zeszliśmy na marzenia o serwerze MC, ale sportu nie ustaliliśmy hehe

Natomiast jeśli chodzi o MC to myślę, że można wyjść z naszych ziem na fora inne i przedstawić ofertę stworzenia mikronacyjnego serwera survival i vamos

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Anastasia Windsachen pisze: 15 lis 2022, 17:57 vamos
Co wam się nagle skarlandzki odpalił?
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Joahim von Ribertrop pisze: 15 lis 2022, 17:58
Anastasia Windsachen pisze: 15 lis 2022, 17:57 vamos
Co wam się nagle skarlandzki odpalił?
Pardon! Arbeit arbeit!

Awatar użytkownika
Sophie Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Sophie »

Jeśli chodzi o sport:

Poszperałam po internetach i znalazłam coś ciekawego. Jest jedno ALE. Nie wiem czy klimatem się to zgra z Insulią.

Manager Zone umożliwia prowadzenie ligii hokejowej (też piłkarskiej, ale to już "oklepane").

Mała przeszkoda. Aby uruchomić ligę trzeba mieć soecjalną walute, którą nie wiem jak pozyskać
/-/Sophie Sussane Cargalho Windsachen
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Sophie pisze: 15 lis 2022, 21:20 Jeśli chodzi o sport:

Poszperałam po internetach i znalazłam coś ciekawego. Jest jedno ALE. Nie wiem czy klimatem się to zgra z Insulią.

Manager Zone umożliwia prowadzenie ligii hokejowej (też piłkarskiej, ale to już "oklepane").

Mała przeszkoda. Aby uruchomić ligę trzeba mieć soecjalną walute, którą nie wiem jak pozyskać
Hokej <3 O tym myślałam, ale nie mogłam znaleźć dobrego managera. Na pewno przetestuję!

Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Jestem po krótkim obejrzeniu - walutę da się pozyskać poprzez wykonywanie osiągnięć, pogmeram więc trochę. Za 5 jednostek jest jakaś uboższa, za 10 już lepsza. Jak już je zdobędę to chyba można by rozmawiać na ile drużyn etc. Pięknie dziękuję Sophie za znalezienie cuda!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Centralske Sportkomit af Voxland”